Onze kaart

Iedere dag is het team bezig om er voor te zorgen dat u een geweldige middag of avond bij ons beleeft.

Smaak vanaf de Franse basis, dat is wat er in onze gerechten terug komt.

Regelmatig gerechten aanpassen om zo de mooiste producten op het juiste moment te gebruiken.

Altijd opnieuw ieder seizoen de gerechten perfectioneren.

Zo ontstaat de menukaart.

Enerzijds met ons JRE Seizoen menu waar talent, passie en creativiteit samen komen.

Anderzijds met de prestige gerechten van Marko Karelse.

Zo kunt u zelf de keuze maken om u te laten verrassen in het menu of kies a la carte u favoriete gerechten. Met de lunch op vrijdag en zaterdag serveren we alles op onze kaart en hebben ook een speciaal lunch menu.

Allergieën of speciale wensen? Daar houden we uiteraard graag rekening mee. Geef het tijdig door!

Wijnkaart

Het is niet alleen het eten. “Genieten” de basis van een geslaagde avond. Daarom kan je rekenen op een gezellige, attente bediening met een vleugje humor.

Zo is Gerrit en het bedieningsteam elke dag bezig om voor u geweldige wijnen, sappen en cocktails uit te zoeken.

Beginnen met een glas bubbels of toch liever een cocktail?

Bij elk gerecht een bijpassende wijn of liever iets zonder alcohol?

Wijnliefhebber? Kijk is naar onze wijnkaart waar meer dan 300 items op te vinden zijn.

Kerst bij Villa la Ruche 🎄✨

De feestdagen komen steeds dichterbij, en bij Restaurant Villa la Ruche zijn we druk bezig om ons kerstmenu tot in de puntjes te perfectioneren! Hoewel het menu nog niet helemaal af is, kunnen we jullie alvast beloven dat het een culinaire beleving wordt vol verrassende smaken en prachtige combinaties.

Tijdens de kerstdagen serveren we een exclusief het kerstmenu, waarbij onze chef Marko Karelse de beste seizoensproducten in de schijnwerpers zet. Uiteraard zorgt onze sommelier Gerrit de Koe voor schitterende wijnarrangementen en heerlijke alcoholvrije opties, zodat iedereen van deze bijzondere dagen kan genieten.